Forside

BILER

LEASING

KONTAKT

FÅ DIN BIL

FINANSIERING

Hos AM Bilhus samarbejder vi med Accept Auto, der er en af landets førende finansieringsselskaber, med fokus på finansiering og leasing af biler. Gennem Accept Auto kan vi tilbyde finansiering til leasing af biler. Vi råder over et omfattende lager af såvel nye som brugte biler, fra en række kendte bilmærker. Når du vælger finansiel leasing bestemmer selv hvilke ydelser aftalen skal indeholde, ligesom du også beholder dit likvide beredskab intakt.

Når du indgår en leasingaftale betaler du en engangsydelse. derudover beregnes en månedelig rate, baseret på restværdiens størrelset, løbetid for leasingperioden, samt eventuelle serviceydelser. Når leasingperioden så udløber hæfter du for, at bilen efterfølgende kan afsættes til den estimeret restværdi.

LEASING

FORDELENE VED FINANSIEL LEASING

  • Hurtig svar på finansiering af din drømmebil
  • Du bevarer dine lånemuligheder i banken
  • Finansieringen tilpasses den aktuelle bil og kørselsbehov
  • Tryg og sikker finansiering

Uanset hvilken type bil du drømmer om at køre, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige finansieringsløsning. Vi tilbyder mange former for leasing og finansiering til konkurrencedygtige priser.

Hvis du har spørgsmål vedrørende finansiering, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 55 70 70, eller e-mail ms@ambilhus.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.