Forside

BILER

LEASING

KONTAKT

Finansiering

Erhvervsleasing

Hos AM Bilhus kan vi tilbyde din virksomhed en fordelagtig erhvervsleasing kontrakt. Vi står også klar med rådgivning hvis du er i tvivl omkring hvilken type leasing du skal vælge.

Erhvervsleasing er en af de mest udbredte former for leasing, til dels fordi det giver store fordele til både beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen. Kort fortalt betyder erhvervsleasing, at firmaet betaler alle omkostningerne i forbindelse med leasing af bilen. Ønsker du at bruge firmabilen privat, bliver du beskattet af fri bil.

Aftaler indgået med erhvervsleasing er særlig fordelagtigt for virksomheder, hvor de leasede biler udelukkende benyttes i erhvervsmæssig sammenhæng. Dette skyldes at momsen trækkes fra, og leasingydelsen er 100% fradragsberettiget når bilen ikke bruges privat, afhængigt af hvorvidt bilen er på hvide eller gule nummerplader.

LEASING

DERFOR SKAL DU VÆLGE ERHVERVSLEASING

Overvejer du erhvervsleasing, er der mange klare fordele for din virksomhed

 • Lav beskatningsværdi
  Ved leasing af brugte firmabiler der er mere end 36 måneder gammel, er beskatningsværdien markant lavere, beskatning beregnes udfra handelsværdien og ikke nyprisen.
 • Fleksibilitet
  Med erhvervsleasing har du mulighed for at vælge en varighed der passer til virksomhedens behov. Det betyder at virksomheden er mere fleksibel ved fx projektansættelser, eller hvis en medarbejder stopper midt i leasingperioden.
 • Lavere omkostninger
  Leaset firmabiler med nogle år på bagen, har ofte markant mere udstyr og større motor end traditionelle nye firmabiler. Det giver dig ikke bare en større køreglæde, men også en lavere omkostning.
 • Likviditet
  Ved erhvervsleasing, er det en fordel, at kapitalbindingen er lavere end ved køb eller lånefinansiering. Det kan være til stor fordel for de virksomheder, som ønsker at styrke likviditeten i stedet for at binde pengene i biler.
 • Større udvalg
  Med erhvervsleasing er du ikke begrænset af bestemte modeller, mærker eller farver. får du adgang til et væsentligt større udvalg af biler, blandt andet fra det tyske brugtmarked.

ERHVERVSLEASING

ERHVERVSLEASING – VÆRD AT VIDE

Med erhvervsleasing er det vigtigt at huske på, at der er andre regler, hvis bilen skal benyttes til privat kørsel. Ved privat kørsel vil du blive beskattet privat jf. reglerne om beskatning af fri bil.

Skal en erhvervsleaset bil benyttes både til erhverv og privat, anbefaler vi, at lave splitleasing-aftaler. Med splitleasing kommer nem elektronisk administration og du undgår risikoen for beskatning og bøder.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere omkring erhvervsleasing og vores priser, eller hvis du har en forespørgsel på import af bestemte biler fra Tyskland, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan altid fange os på telefon 28 55 70 70 eller e-mail info@ambilhus.dk, for at indhente et tilbud på erhvervsleasing.