Forside

BILER

LEASING

KONTAKT

Finansiering

FLEXLEASING TIL PRIVATE

Når du laver en flexleasing aftale af en bil hos AM Bilhus, sker der i praksis det, at du leaser en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter afregnes registreringsafgiften på månedsbasis, for en periode du vælger. Flexleasing kaldes også finansiel leasing eller leasing med forholdsmæssig afgift, og blev introduceret i 2008.

Dette betyder i praksis, at der beregnes mellem 0,87% og 2,37% + moms alt efter alder, af køretøjets registreringsafgift pr. måned, så længe leasingaftalen løber.

Vi udbyder et bredt udvalg af leasingbiler fra mange forskellige bilmærker. Da vores udvalg af biler består af brugte leasingbiler, er de allerede fyldt med ekstraudstyr, som du ikke skal betale ekstra for. Flexleasing er derfor den oplagte løsning for dig, der foretrækker at køre i en bil, hvor du på forhånd kender alle dine biludgifter.

LEASING

FLEXLEASING – FORDELE

Der er mange gode grunde til at lave en privatleasing, i stedet for at tage et billån.

  • Mindre kapitalbinding – Med flexleasing har du en betydeligt mindre kapitalbinding, da afgiften betales i månedlige rater i løbet af leasingperioden. Flexleasing er derfor også velegnet til leasing af mere eksklusive biler. Da disse biler stadig er uden registreringsafgift vil du have lettere ved at afsætte bilerne efterfølgende.
  • Lavere afskrivning – Når du køber en bil med en høj registreringsafgift, må der også forventes høj afskrivning, som konsekvens af den høje købspris. Ved flexleasing afskrives der alene på leasingbilens pris uden afgift, hvilket udgør en større besparelse.
  • Flexleasing af din drømmebil – Når du laver en privat flexleasingaftale har du mulighed for at vælge mellem en bred vifte af moderne biler. Da du ofte kun binder dig for et antal år, får du mulighed for at skifte bil oftere end du måske ville ved køb, og kan efter endt leasingperiode vælge nye spændende bilmodeller.

FLEXLEASING

ER PRIVAT FLEXLEASING NOGET FOR DIG?

Overvejer du flexleasing, er der flere leasingformer at vælge imellem, alt afhængigt af hvilke behov du har. Ved du allerede nu hvilken form for leasning, du ønsker? Så kan du med fordel tage et kig på alle de bilmærker som du kan lease hos os. Vi har bilmærker som Audi, BMW, Mercedes samt en masse andre.

Udover privatleasing, tilbyder vi hos AM Bilhus blandt andet også flexleasing, sæsonleasing og splitleasing. Vi har naturligvis også en lang række kvalitetsbiler til salg, fra kendte bilproducenter.

Har du spørgsmål til privatleasing eller brug for professionel rådgivning omkring dit næste bileventyr? Så kontakt os på telefon 28 55 70 70 eller email ms@ambilhus.dk, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og blive ringet op af en af vores rådgivere.