Forside

BILER

LEASING

KONTAKT

Finansiering

SÆSONLEASING

Sæsonleasing er det oplagte valg for dig, der ønsker en sæsonbetonet bil, til en fast månedlig ydelse. Ved sæsonleasing, betaler du kun afgift i den periode du anvender bilen. Du undgår dermed at betale afgift for de inaktive måneder, hvor bilen står stille.

Det særlige ved sæsonleasing er, at der er fokus på sæsonbetonede biler som eksempelvis cabriolet’er, sportsvogne og SUV’er. Du har derfor mulighed for at sæsonlease op til 2 biler om året – der matcher sæsonens vejr og dine præferencer. Du betaler nemlig kun afgift på den aktive kontrakt, og skal derfor ikke betale afgift på begge biler samtidig. Når det så bliver tid til at skifte bil efter endt sæson, fjernes nummerpladerne, så du ikke skal betale afgift, før bilen igen tages i brug.

LEASING

FORDELE VED SÆSONLEASING

Sæsonleasing er særdels fordelagitigt for dig, som ønsker at køre i sæsonbetonede biler i en afgrænset periode om året. Du vælger helt selv hvor lang leasingperioden skal vare. På den måde kan du eksempelvis køre i en cabriolet eller sportsvogn hele sommeren, skifte til en firehjulstrækker eller sedan til vinteren, og kun betale registreringsafgift i de måneder, du benytter den pågældende bil.

Vælger du eksempelvis en leasingperiode med 6 aktive måneder, der vare fra april til september, skal der stadig betales for de 6 passive måneder. Fordelen er, at den samlede månedlige ydelse vil være markant lavere sammenlignet med en aftale med 12 aktive måneder for samme køretøjer. Du slipper altså for at betale af på afgiften i de passive måneder, samtidig med du har væsentlige lavere udgifter til forsikring, grøn ejerafgift, service, reparation og brændstof.

FLEXLEASING

SÆSONLEASING MED MANGE MULIGHEDER

Hos AM Bilhus finder du et bredt sortiment af forskellige bilmodeller fra mange kendte bilmærker, der bl.a. indbefatter BMW, Mercedes, Porsche og Audi. Sæsonleasing tilbydes både som operationel samt finansiel leasing – alt efter hvad der passer bedst til dine behov.

Udover sæsonleasing, tilbyder vi en lang række andre attraktive leasingaftaler. Vi kan blandt andet være behjælpelige indenfor privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Vi har naturligvis også en stort udvalg af biler til salg.

Vi er specialister i sæsonleasing, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte en aftale der opfylder alle dine krav og ønsker. Kunne du tænke dig at høre nærmere omkring dine muligheder ved sæsonleasing, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 55 70 70, eller på e-mail info@ambilhus.dk.