Forside

BILER

LEASING

KONTAKT

Finansiering

Splitleasing

AM Bilhus tilbyder splitleasing for dig, der hovedsageligt kører erhvervskørsel, men også ønsker at benytte bilen privat. Med splitleasing oprettes der nemlig 2 flexleasingkontrakter på samme bil. Den ene kontrakt er til virksomheden, og den anden til den der skal køre bilen privat. På denne måde opdeles omkostningerne i en privat- og erhvervskørselsdel, og du betaler som privatperson ikke for de kilometer, du kører erhvervsmæssigt, samtidig med at den private kørsel ikke beskattes.

Ved splitleasing er der mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige biler, som ofte er 3-4 år gamle premium-biler med masser af udstyr. Denne slags biler er ofte billigere end traditionelle firmabiler og giver masser af daglig køreglæde for brugeren.

Splitleasing giver dig ofte større frihed i forbindelse med leasingperiodens varighed. Traditionelle er ofte minimum 12 måneder, hvor du med splitleasing, har mulighed for at tilpasse aftalen til dine behov.

LEASING

HVORFOR VÆLGE SPLITLEASING?

En væsentlig fordel ved splitleasing er, at du som firmabilsbruger slipper for at blive beskattet af fri bil. Du nøjes derimod med kun at betale for den andel af kørslen, som køres privat. Det er derfor attraktivt at vælge splitleasing, hvis du hovedsageligt kører erhvervskørsel.

Derudover deles alle udgifter og driftsomkostning af bilen mellem virksomheden og dig som privatbruger, i forhold til den procentvise fordeling af kørslen. Dette indbefatter både førstegangsydelse, månedlig ydelse, brændstof, service, reparation, forsikring samt den grønne ejerafgift. Denne løsning er derfor også attraktiv for din arbejdsgiver, da du betaler din private andel af udgifterne.

Du skal dog være opmærksom på, hvis du kører mere end 50% privat, anbefaler vi en af vores andre leasingmetoder.

FLEXLEASING

OVERSKUELIGT KØREREGNSKAB MED SPLITLEASING

Ved splitleasing af firmabil, skal der jf. SKATs regler føres køreregnskab, så det præcist kan opgøres, hvad henholdsvis du og virksomheden skal betale. Det fungerer nemt og bekvemt i praksis med en GPS Tracker. Ved start af hver tur angives det, om kørslen er erhverv eller privat. Den elektriske kørerbog dokumenterer herefter fordelingen af kørslen, og du får mulighed for at bekræfte eller redigere dette, ligesom du hver måned skal godkende den foregående måneds kørsel.

Har du spørgsmål vedrørende splitleasing? Så står vores erfarne medarbejdere klar til en hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 28 55 70 70 eller e-mail info@ambilhus.dk, for en uforpligtende snak omkring dine muligheder.